Hoppa till innehållet

PacsOn Mälardalen välkomnar Johan Samuelsson till säljteamet

2019-09-16

Sedan mitten av september förstärker Johan Samuelsson säljteamet på PacsOn Mälardalen. Johan har lång erfarenhet från emballagebranschen, där han har haft roller både inom produktion, som konstruktör och som säljare. I sin nya roll på PacsOn fungerar han som rådgivare och hittar effektiva lösningar som hjälper våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli mer lönsamma.

– Det som lockade mest med PacsOn var företagskulturen. Att man lägger stor vikt vid att det ska vara roligt på jobbet. Och efter de första sex veckorna känns det fantastiskt kul att vara en del av PacsOn-teamet, säger Johan Samuelsson.

Johan har arbetat med förpackningar och emballage, som är PacsOn Mälardalens största affärsområde, nästan hela sitt yrkesverksamma liv. Banan började i produktionen som 19-åring, där Johan jobbade med flera olika maskintyper. Efter några år i produktionen fortsatte han som konstruktör för att sedan ta med sig sin erfarenhet och sina kunskaper i rollen som säljare.

Rollen som säljare på PacsOn innebär oftast att man fungerar som rådgivare till kunderna.

– För mig är det oerhört viktigt med personlig service och att få bidra med min kunskap. Jag brinner för att hjälpa våra kunder att få en bättre tillvaro och ökad lönsamhet med hjälp av lösningar som effektiviserar processerna, berättar Johan.  

Idag är Johan 35 år och bor i Järfälla. Ett stort intresse är mat och dryck och han beskriver sig själv som en gourmand.

Det är ett erfaret säljteam, med många år i branschen, som Johan nu är en del av.
– Det är alltid nyttigt att få in nya ögon i organisationen, säger Marcus Wahren, VD för PacsOn Mälardalen. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och för oss är det viktigt att alla trivs. Då blir det mycket roligare att göra affärer med oss, betonar han. 

Mälardalen är en av PacsOns största marknader och man satsar på tillväxt. Förutom Johan är man i dagarna klar med rekryteringen av ytterligare en säljare.
– I slutet på året har vi dessutom ett par medarbetare som går i pension som vi måste ersätta, säger Marcus.

 

PacsOns affärsidé är att med stark lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälpa sina kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. PacsOn erbjuder kundanpassade och kostnadseffektiva produkter och helhetslösningar inom två kundområden: Industri & Handel och Service. Våra kunder återfinns i flera branscher, till exempel: tillverkningsindustrin, transport & lager, butik & handel, fastighetsservice, tjänstesektorn samt i den offentliga sektorn. Gruppen som helhet är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av industriemballage, hygien & torkpapper, städartiklar, servering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmateriel. 

 

 

Johan Samuelsson, ny säljare på PacsOn Mälardalen Johan Samuelsson, ny säljare på PacsOn Mälardalen
Produkten har lagts i din varukorg