Hoppa till innehållet

Mer än 40 år i branschen!

Början till PacsOn Mälardalen startade för mer än 40 år sedan. Stockholms Kartong & Kuvertspecialist startade i Huddinge 1973 som en emballagegrossist med fyra anställda.

Ett par år senare, 1976, så grundar Åke Granström Å.G. Emballage i en källarlokal i Björkhagen där han sålde klisterremsor. Sönerna Jonas och Bengt kom snart med i företaget, och lokalerna blev efter tiden större och antal medarbetare fler. Båda företagen fick allt bredare sortiment, och levererade en totallösning av emballage till sina kunder.

Ny spännande resa

Under 2012 gick båda företagen med i Nyblomgruppen (numera PacsOn) och började en spännande resa tillsammans. Ett par år senare byggdes nytt lager i Jordbro på 7000m2 med inflytt hösten 2016, och man blev samtidigt ett gemensamt bolag under namnet Pacson Mälardalen AB.

Idag har vi en stark plattform att bygga på för framtiden, med brett sortiment, nytt affärssystem, e-handel, moderna lagerlokaler, ISO certifiering osv.  

Som medlem i PacsOn gruppen har vi muskler och resurser att kunna erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor. Som delägare i INPACS (International Partner for Cleaning and Hygienic Supplies) täcker vi Europa, USA och Australien.

Ur det perspektivet är vi en del av en koncern som omsätter 30 miljarder kronor.

 

Produkten har lagts i din varukorg