Hoppa till innehållet

Säljare HoReCa & Städ

Det ska vara roligt att gå till jobbet hos PacsOn! Vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Våra kunder och leverantörer ska märka av att vi är ett bra och välmående företag som styrs av våra värdeord som är Glädje, Engagemang och Mod.

Leverantörer och kunder väljer att arbeta med oss för att det är smärtfritt och smidigt. Våra kunder märker av vårt höga kundfokus vilket kunden vinner ett mervärde i. På så sätt kan vårt företag växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar. 

Vi söker nu en säljare som ska etablera PacsOn och bygga upp PacsOns välrenommerade varumärke och kundbas i Stockholm/mälardalen mot ett nytt affärsområde Restaurang och städ.

Du som arbetar som säljare hos oss ska vara Engagerad.  

Tjänsten som säljare hos oss är en intressant kombination av bearbetning av stora och medelstora företag och med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer med kunder inom HORECA och STÄD-segmentet. Kunderna kan vara grossister och kedjekunder alternativt fristående kunder inom hotell och restaurang. Din huvuduppgift som Säljare är att driva och utveckla ett nytt affärsområde för oss, du drivs och blir sporrad av att vara med och bygga upp något nytt. Du förstår nyttan/värdet i våra produkter både för grossist och slutkund, där ingen kund är för liten eller för stor.  

TJÄNSTEBESKRIVNING

 • Du utgår från kontoret i Haninge eller från ditt hem där du analyserar marknaden, planerar dina kundaktiviteter. Laptop, tjänstebil och mobil ingår självklart i tjänsten.
 • Du som säljare drivs av att göra affärer och värdesätter teamet och kundvård, både externt och internt.
 • Att du är mål- och resultatorienterad är en självklarhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla förpackningslösningar och städsegmentet med våra kundunika logistik- och affärsupplägg för att på bästa sätt tillgodose kundens behov.
 • Du kommer att vara driva och utveckla ett nytt affärsområde för oss så vi ser gärna att du besitter ett stark affärsmannaskap.
 • Som säljare har du stor frihet att under ansvar leda och planera ditt arbete där snabbhet och närhet till kund är en viktig faktor.
 • Din personlighet, drivkraft och vilja är avgörande för din framgång. Du har erfarenhet av komplex försäljning sedan tidigare och har förmågan att kommunicera med kunder på olika beställarnivå och är en naturlig entreprenör.
 • Som person missar du inte ett tillfälle att tävla, du trivs med hög aktivitet och tycker att tvåan är den första att förlora.
 • Som säljare i den här tjänsten är du passionerad och har minst fem års erfarenhet av från segmenten städ och/eller HoReCa. 

Körkort är ett krav

VAD VI ERBJUDER VÅR NÄSTA SÄLJARE

 • Letar du efter en bra och trygg arbetsplats i ett prestigelöst och roligt gäng? Ja, då har du hittat rätt!
 • Vill du bygga upp ett nytt segment att ansvara för och driva till framgång med ett team som alltid stöttar och ställer upp?
 • Vill du som säljare arbeta nära kunden och bygga upp långsiktiga affärsrelationer med dina kunder och få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande samt ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig! 
 • Du får ett stort mandat och frihet att utveckla ett nytt affärsområde och därmed erbjuds stora utvecklings möjligheter för rätt person.

Nu vill veta mer om dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

PacsOn satsar långsiktigt på samarbetet med sin personal och kunder, vi vill att du gör detsamma. Att arbeta här ger ansvar under frihet och stora möjligheter att forma ditt eget arbete. 
PacsOn har höga förväntningar på sin nya medarbetare och i gengäld har du en arbetsgivare om backar upp dig i alla lägen och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas. 

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Izabelle Bengtsson Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Izabelle på tel: 076-54 54 023 eller via mail: Izabelle.bengtsson@salesonly.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 

Produkten har lagts i din varukorg