Hoppa till innehållet

Handla hos oss

Har du någon gång ställt dig frågan om hur mycket tid du lägger på att ringa runt och beställa förnödenheter och förbrukningsvaror från olika leverantörer? Hos oss räcker det att ringa eller e-posta en gång. Eller beställ direkt här i vår webbutik.

Vi finns nära dig!

Fem skäl att välja PacsOn Mälardalen

Kompetens
Vi på PacsOn Mälardalen har lång erfarenhet och kompetens inom emballage, förpackningar och förnödenheter. Vilket leder till att vi alltid strävar efter att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen till er som kund. Låt oss på PacsOn Mälardalen hjälpa er att uppnå bästa totalekonomi och lönsamhet för era inköp.

Service
Vi erbjuder ett full sortiment från eget lager som distribueras med egna lastbilar och externa transportörer. Detta leder till att vi kan erbjuda er som kund hög flexibilitet och snabba leveranser. Du får en personlig kontakt och våra säljare finns alltid till hands för att se över era behov.

Låt oss överträffa era förväntningar!

Totallösning
Vi har marknadens bredaste sortiment. Vår målsättning att vara en totalleverantör betyder att vi byggt upp en bred kompetens för att skapa individuellt anpassade förpackningslösningar. Vi erbjuder även våra kunder lagerhållning för att kunna skapa en effektiv logistik för er som kund.

Vår delaktighet i PacsOn gör att vi kan göra större gemensamma inköp vilket avspeglas i vår prisfilosofi. Därför behöver ni som kund enbart en leverantör av förbrukningsmaterial.

Kvalité
Ett av ledorden inom vårt företag. Vi är övertygade att om medarbetarna trivs på arbetsplatsen och är engagerade, motiverade och har roligt leder det till att våra kunder får den högsta kvalitén och den bästa servicen. Vi är även kvalitétscertifierade enligt ISO 9001.

Ansvar
Vi arbetar dagligen med våra rutiner för att öka kvalitén som leverantör så du som kund kan känna dig tryggare. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Produkten har lagts i din varukorg